A DISCOVERY és az EUROSPORT csatornák továbbra is a DIGI-n

Dátum: 22. June 2020


Tour de France, ATP, Roland Garros vagy Wimbledon – ez csupán egy kis ízelítő azon sporteseményekből, amelyek biztosan nem fognak hiányozni DIGI-kínálatunkból! Örömmel tölt el bennünket, hogy továbbra is partnere vagyunk a Eurosport és a Discovery csatornáknak, melyeket ügyfeleink már a Standard alapcsomaggal megkapnak.

Az alábbi Tv-csatornák a továbbiakban is a Standard csomag részét képezik:

  • Eurosport 1 HD
  • Eurosport 2 HD
  • Discovery HD
  • TLC
  • Animal Planet HD
  • Travel Channel

A Fine Living és a Food network csatornákat – mind a kábel-, mind a műholdas TV-n – a Premium csomagban találja.

Örülünk, hogy változatlan feltételek mellett kínálhatjuk nézőinknek a sportvilág legjobbjait; Facebook oldalunkon és weboldalunkon is folyamatosan tájékoztatjuk Önt az újra induló sporteseményekről.

A tizenegy sport-csatornát, valamint további – az egész család számára érdekes- csatornák gazdag kínálatát továbbra is kedvező áron – mindössze havi 9,60 euróért megkaphatja. A DIGI Slovakia-nál hűségidő-mentességet és díjmentes parabola antenna telepítést (100%-os bónusz) kínálunk. A kötöttség nélküli ajánlatunkról többet megtudhat, ha IDE kattint.

A világszintű labdarúgást, valamint a mérkőzések teljes kínálatát a DIGI Sport képernyőjén vagy a DIGI GO mobilalkalmazás segítségével élvezheti. Az alkalmazásról további információkat talál itt: www.digigo.sk.

Írjon nekünk, vagy hívjon bennünket! A 0850 211 112 ügyfélszolgálati vonalunkon állunk szíves rendelkezésre.

 

DIGI Novinky

Hozza át paraboláját a Digihez

FEDEZZE FEL A DIGI TV AJÁNLATÁT

PRÉMIUM KARÁCSONY

Még több éles HD-csatorna

Call Now Button