A világ legjobb futballMÉRKŐZÉSEI a DIGIN vannak

Dátum: 27. August 2019


A DIGI SPORT négy csatornáján és az új PREMIER SPORT csatornán a labdarúgás csúcsa vár a nézőkre. A spanyol LaLiga, az olasz Serie A, a német Bundesliga és a közkedvelt angol Premier League a következő három szezonban a DIGI Slovakia őszi akciójának egyedülálló futballkínálat. Ehhez most a DIGI az első 12 hónapban egy 36 magyar csatornát kínáló csomagot ad mindössze havi 1 euróért.

 

Őszi fociláz

A legrangosabb angol labdarúgó-bajnokság több mérkőzését közvetítjük. A nézők várhatóan 232 Premier League-mérkőzést tekinthetnek meg szezononként, valamint érdekes összecsapásokat a skót Premiership és az angol Championship mérkőzéseiből. Minden jel arra utal, hogy ez a futballal telített ősz igazán izgalmas lesz!

 

A legtöbb sportcsatorna már az alapcsomagban VAN

Az alapcsomag 11 HD-sportcsatornát és 54 családi csatornát tartalmaz, változatlanul havi 9,60 euróért. Az őszi akcióval ügyfeleink pénzt takarítanak meg, ugyanis a műhold és a telepítés INGYENES! A kábeltévéseket most 3-tól egészen 6 hónapig tartó 50%-os kedvezménnyel örvendeztetjük meg. Kínálatunkban előnyös Internet + Tv csomagokat is talál.

 

EXTRA-HU+ csomag havi 1 euróért

A magyar nézők élvezhetik az EXTRA-HU+ csomag előnyös kínálatát. Az első 12 hónapban 36 magyar csatorna közül válogathatnak mindössze havi 1 euróért. Az ajánlat az őszi akciót igénybe vevő, első 1000 vevőre érvényes, és az őszi akció idejére korlátozott.

 

M1 HD
M2 HD
M4 Sport HD
Duna
Duna World
Echo TV
Comedy Central
Comedy Central Family
Cool TV
Film+
RTL+
RTL II
RTL Klub HD
Sorozat+
ATV
Magyar Slager TV
Muzsika TV
MTV
MOZI+
TV2 HD
Super TV2
FEM3
TV 4
Story 4
AXN
Epic Drama HD
Nickelodeon
Discovery Science
Discovery Turbo Xtra
Viasat HD
M5
FilmBox HU
Nick Junior
M3
RTL Gold
Film 4
Galaxy 4
Hir TV

 

CHCEM OBJEDNAŤ

Alebo volajte 0850 211 112

 

DIGI Novinky

Még több éles HD-csatorna

A DISCOVERY és az EUROSPORT csatornák továbbra is a DIGI-n

A KÖTÖTTSÉGMENTES TELEVÍZIÓ MEGÉRKEZETT

TELEVÍZIÓ AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

Call Now Button