CA Modul

A CA modul olyan eszköz, amely lehetővé teszi kedvenc műsorainak set-top-box és további távirányító nélküli nézését. Minden, amire szüksége van, egy Smart kártya, amely a modullal együtt csatlakoztatható a TV-készülékéhez.

Egy kártya, rengeteg csatorna

A DIGI CA Modult a kártyával közvetlenül a TV-készülékhez csatlakoztatja, így az egyáltalán nem foglal helyet.

Kedvenc műsorainak megtekintéséhez elegendő egy távirányító.

65 digitális minőségű csatorna, köztük 33 HD minőségben, már az alapcsomagban.

A modul használata közben a TV-készülék minden funkciója elérhető.

Mire van ehhez szükségem?

Integrált DVB-S2 tunerrel, CI/CI+slot csatlakozóval és AAC formátumú hangtámogatással ellátott TV készülékre

DIGI CA Modulra DIGI dekóderkártyával

Továbbra is azon töpreng, hogy a CA modul megfelelő-e az Ön számára? Olvassa el az alábbiakban felsorolt egyéb szükséges információkat.

FIGYELMEZTETÉS: CA modulja megfelelő működéséhez a TV-készüléket vagy az STB-t rá kell hangolni a DIGI Slovakia szolgáltatás fogadására (azaz a TV/STB-nek műholdas jelre van szüksége), még mielőtt a CA modult először beillesztik a CI csatlakozóba! A CA modul első beillesztésekor aktiválódik az engedélyezési folyamat, amelyet egy információs üzenet jelez (jel nélkül ez a folyamat sok esetben sikertelenül végződik). A CA modul engedélyezése (autorizációja) nélkül a szolgáltatás nem fog működni.

Miért érdemes a DIGI CA Modult választani?

 

  • A CA modul set-top-box nélkül is lehetővé teszi a kényelmes tévénézést.
  • Egy praktikus eszköz, amely a felhasználó számára láthatatlan, mivel közvetlenül a TV-készülék hátsó részéhez csatlakozik.
  • Nem fog helyet foglalni, megszabadulhat a felesleges kábelektől és energiát takaríthat meg.
  • Egy távirányító – vezérelje a CA modullal a TV-készülékbe épített műholdas vevőkészüléket, és böngésszen a csatornák között a tévékészülék távirányítójával.
  • Használja ki TV-készüléke összes előnyét – a TV-készülék egyes funkciói (például a TV-beállítás varázsló) általában korlátozottak, miután csatlakoztatják hozzá a műholdas vevőkészüléket. A CA modult közvetlenül a TV-készülék irányítja, mert annak része. Ennek köszönhetően a műholdas csatornák nézése közben is kihasználhatja a tévékészülék nyújtotta összes lehetőséget.

 

Vannak hátrányai is?

 

  • Gyakran előfordul, hogy az egyes állomások közti átkapcsolás a TV-hez csatlakoztatott CA-modullal hosszabb ideig tart, mint a set-top-boxok esetén. Ez a hátrány azonban nem vonatkozik minden TV-készülékre.
  • Elveszíti a csatornák automatikus újrahangolásának lehetőségét – a Digi boxok erre automatikusan képesek. A DIGI Slovakia raszterben bekövetkező változások esetén a CA modul nem olvassa be automatikusan ezeket a változásokat, és újra kell hangolni a DIGI TV csatornáit.

  • Mi a különbség a HD set-top-box és a DIGI CA modul között?

    A Kaon HD set-top box egy különálló, távirányítóval ellátott eszköz, amely az intelligens dekóder smart kártyával együtt lehetővé teszi a műholdas jelek fogadását és dekódolását bármilyen tévékészüléken. Ezen felül számos más funkcióval is rendelkezik (felvétel, timeshift…).

    A CA Modul egy dekódoló modul, amelyet a smart kártyával együtt csatlakoztathat a TV-készülékéhez, így az új DIGI tévénézéshez elegendő csupán a TV-készülék távvezérlője. A set-top-boxtól eltérően, nem nyújt semmilyen további funkciókat. Azok a TV-készüléke lehetőségeitől függenek.

  • Bármilyen típusú TV-készüléken használhatom a CA modult?

    Nem, a CA modul csak olyan tévékészülékeken használható, amelyek rendelkeznek CI/CI+ slot csatlakozóval, DVB-S2 tunerrel és AAC audióval.

  • Szükségem van-e távirányítóra a CA modulhoz?

    Nem, a CA modullal történő tévénézéskor csak egy, a TV-hez tartozó távirányítóra van szüksége.

  • Hogyan hangolhatom be a CA modulon az egyes TV csatornákat?

    A TV csatornáknak az Ön által használt TV-készülék típusokon (Samsung, LG) való hangolására vonatkozó utasításokat megtalálja a fenti Támogatás részben.

  • A CA modul drágább, mint a set-top-box?

    Nem, a CA modul ugyanolyan költségekkel jár, mint a set-top-box, azaz: az első és a második CA modul havonta 1,50 €-ba, a harmadik és negyedik pedig havonta 3 €-ba kerül.

  • Hány tévékészülékre telepíthetek CA modult?

    CA modult legfeljebb 4 TV készüléken használhat, ebben az esetben azonban szüksége lesz 4 db CA modulra vagy 4 set-top-boxra, illetve ezek kombinációjára.

  • Elfelejtettem a CA modul PIN kódját. Mit tegyek?

    Ebben az esetben vissza kell állítania a gyári beállításokat a CA modulban. A TV menüjében keresse meg a "Common Interface" menüpontot (figyelem, az adott elemek elnevezése nem minden készülékben egyezik meg, problémák esetén kérjük, olvassa el a TV kézikönyvét).

  • Hogyan kapcsolhatom ki a szülői felügyeletet (a TV PIN-kódot kér)?

    A CA modul beépített szülői felügyelet funkcióval rendelkezik, amely automatikusan aktiválódik, amikor egy olyan TV-csatornára vált, amely éppen 18+ korhatáros tartalmat sugároz. Ezt a funkciót nem lehet kikapcsolni, és a hatályos jogszabályokból következik.

  • Miért kér tőlem a CA modul PIN-kódot este, amikor átváltok a Markízára (nem pornó-csatorna)?

    Minden sugárzott tartalmat bizonyos korhatárral kell behatárolni. Ha pl. A TV Markíza este 20:00 után olyan filmet sugároz, amely sok erőszakot tartalmaz, akkor automatikusan bekerül a 18+ kategóriába, és így automatikusan blokkolódik. Ezt a blokkolást nem lehet kikapcsolni.

  • Néhány TV-csatornám működése leállt. Mit tegyek?

    Időnként szükséges megváltoztatni a műholdas TV-állomások bizonyos sugárzási paramétereit. Ebben az esetben a CA-modulokon újra végre kell hajtani a TV-csatornák kikeresését. Erről az eseményről a DIGI SK előre értesíti valamennyi ügyfelét, aki CA-modult bérel. Az üzenet mindig tartalmazza az új paramétereket, és rendszeresen frissítik is őket a digislovakia.sk/ca-modul oldalon.

  • A CA modul "Hozzáférés megtagadva (10. hiba)" hibát jelez. Mit tegyek?

    E hibaüzenet mellett a telepítés során más hibaüzenetek is megjelenhetnek a TV-készülékén. Hogy mit jelentenek az egyes hibaüzenetek, és milyen ajánlások vannak azok megoldására, ITT MEGTALÁLJA.

  • Mi a CA modul általános PIN-kódja?

    A CA modul alapértelmezett PIN-kódja 1234. A PIN-kód elvesztése/elfelejtése esetén el kell végezni a CA modul gyári beállításainak visszaállítását. A visszaállítást SMS-kóddal nem lehet elvégezni.

  • Egyidejűleg hány TV-csatornát képes a CA modul és a smart kártya dekódolni?

    Mivel CA-moduljainkat kiváló minőségű TV-készülékekkel és STB-kal használjuk, jelenleg legfeljebb 4 párhuzamos dekódolást teszünk lehetővé. Ez a funkcionalitás nagymértékben függ a használt végberendezéstől (TV, STB - multi tuner).

  • Át tudom váltani manuálisan a CA modult CI+ módból CI üzemmódba?

    Nem, a CA modul úgy működik, hogy a TV-készülék CI+ módú kompatibilitása esetén automatikusan CI+-ra vált, és a CI-re váltás nem lehetséges. Ha a CA modul észleli, hogy a TV-készülék csak a CI módot támogatja, akkor automatikusan CI kompatibilis üzemmódra vált.

Call Now Button