ÚJ ONLINE TV ÉS GYORSABB INTERNET CSOMAGOK

Mostantól a Námesztói, Rimaszombati és Rozsnyói járásban is elérhető.

 

Bemutatjuk új, továbbfejlesztett Internet- és TV-csomagjainkat. Válasszon a DIGI-nél gyors internetet, gazdag programkínálatot nyújtó TV-t, vagy válasszon gyors internetet és TV-t tartalmazó kombinált csomagjaink közül már havi 16,90 €-tól, mindezt ráadásul teljesen kötöttségmentesen. Továbbfejlesztett, feljavított termékeink jelenleg a Námesztói, Rimaszombati és Rozsnyói járásban érhetők el. Hamarosan további régiókat is bemutatunk, ahol megrendelhetők lesznek majd az új TV- és internet csomagok a DIGI-től.

 

 

AZ ELÉRHETŐSÉG ELLENŐRZÉSE

 
 

FEDEZZE FEL A TV- ÉS INTERNET CSOMAGOK KÍNÁLATÁT

 


 

VÁLASSZON A KOMBINÁLT INTERNET- ÉS TELEVÍZIÓ CSOMAGOK KÖZÜL KEDVEZMÉNYES ÁRON

 

 

SZEREZZEN MAGÁNAK EXTRA ADAG SZÓRAKOZÁST

 

Extra csomagkínálatunkban a jó filmek szerelmesei, a sportrajongók és a magyar ajkú nézők is találnak kedvükre valót. Ezen felül az alapszolgáltatási csomag árában minden ügyfelünk megkapja a Voyo Start kedvezményt. Az Extra csomagokat megrendelheti eKontóján keresztül, a 0850 211 112-es infóvonalon, vagy személyesen bármelyik fiókunkban.

 

PREMIUM SPORT

 

A sportrajongókat a PREMIUM SPORT EXTRA Csomag fogja megörvendeztetni, mely a világ sportjának legjavát kínálja. Kövesse a Premier League és a Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzéseit, élőben az NFL-, vagy az izgalmas UFC-mérkőzéseket. E extra csomaggal való kombinációnak köszönhetően akár 17 sportprogramhoz is hozzájuthat.

 

6 €
VOYO START

 

A DIGI bemutatja a Voyo start kedvezményt, amely a kiválasztott Voyo-tartalomból 30 naponként 5 videó megtekintését kínálja az alapcsomag áráért. Ezenkívül az aktiválást követő első 14 napon keresztül korlátlan számú videót nézhet meg a kiválasztott Voyo start tartalomból, felfedezve így a Voyo kínálatának széles skáláját. Az extra csomagok kínálatában a Voyo csomag is megtalálható, mely 5,99 € havidíj ellenében korlátozások nélkül teszi lehetővé a Voyo kínálatában szereplő tartalom megtekintését.

 


HU+

 

A HU+ extra csomaggal kombinálva akár 58, magyar hangsávval ellátott csatornához juthat hozzá. A csomag változatos tévécsatornákat tartalmaz, megtalálhatóak benne a legkeresettebb és legnézettebb magyar csatornák, köztük az M1, a Duna, az M2, az RTL HU, az RTL Gold és még sok más.

 

3,30 €
HBO

 

Az HBO Extra csomag neves filmstúdiók exkluzív tartalmait kínálja. Kínálatában számos filmet, sorozatot, mesét vagy dokumentumfilmet talál a család minden tagja számára. A világ legjobb filmjeit vagy sorozatait így a nappalijából élvezheti. Az HBO Max alkalmazás az HBO extra csomag árához + 2 € térítés ellenében érhető el.

 

6 €

 

HOGYAN NÉZHETŐ A DIGI ONLINE TELEVÍZIÓJA?

 

Az online DIGI TV-t saját tévékészülékén egy DIGI Set-top Box segítségével nézheti, amelyet havi 1,50 €-ért adunk bérbe Önnek. A TV műsort mobileszközein is nézheti. Az internetes tévézést lehetővé tevő Set-top Box csatlakoztatásához HDMI-kábeles csatlakozó szükséges, a szolgáltatás teljes körű működéséhez az ajánlott csatlakozási sebesség legalább 30 Mbit/s.

 

Előzze meg magát a sorban! Hívni fogjuk egy Önnek szóló ajánlattal.

 

Hívjanak fel

 

AZ ONLINE TELEVÍZIÓ TV-CSATORNÁINAK KÍNÁLATA

 

TV M csomag

Balík TV S

width=65width=65width=65

Detské


Dokumentárne


Filmové


Športové


Životný štýl


Hudobné


Pre dospelých


TV S csomag

width=65width=65width=65

Extra csomagok

Extra Premium Šport


Extra HBO


Extra HBO + HBO Max


Extra HU+


 

Gyakran ismételt kérdések

 

Mely városokban érhető el a szolgáltatás?

A továbbfejlesztett, feljavított S és M TV csomagok, valamint S és M INTERNET-csomagok, illetve ezek kombinációi a Námesztói, Rozsnyói és Rimaszombati járásban érhetők el. A lefedett helyek részletes listáját ITT találja.

Hogyan rendelhetem meg valamelyik TV- illetve internetcsomagjukat?

Rendelését leadhatja az online űrlapon vagy a 0850 211 112 ügyfélszolgálati vonalunkon.

Hány eszközön nézhető egyidejűleg a DIGI online TV-je?

Az egyidejűleg nézhető eszközök száma a megvásárolt hozzáférések számától függően változik. Az alapcsomag ára 2 db DIGI TV szolgáltatáshoz való hozzáférést tartalmaz. Ezen felül további 2 hozzáférést vásárolhat, mellyel egyszerre akár 4 eszközön is nézheti a DIGI TV-t.

Mekkora az internetkapcsolat maximális sebessége?

Az internet sebessége a környéken rendelkezésre álló technológiától függően változik. Adja meg lakcímét az online űrlapon, és azonnal látni fogja az Ön lakhelyén aktuális csatlakozási lehetőségeket és sebességeket.

Mely eszközökön érhető el a DIGI TV / DIGI GO alkalmazás?

A DIGI TV egyes DIGI Set-top Boxokon, mobiltelefonokon és táblagépeken nézhető.

A TV archívum is része a TV szolgáltatásnak?

Igen, a TV-csomag tartalmaz egy 7 napos TV-archívumot is, amely a tévéműsorok túlnyomó többségéhez elérhető.

Mennyi a Set-top Box bérleti díja?

Az első és a második Set-top-Box díja 1,50 €/db. Amennyiben több eszközre van szüksége, minden további Set-top Box díja 3 €/db, miközben ez az összeg tartalmazza az alkalmazáshoz való további hozzáférés díját is. A készülékek maximális száma szerződésenként 4 db.

Mekkora az Internet / Televízió szolgáltatás telepítési- és aktiválási díja?

Házilag végzett telepítés esetén a szerelési díj 0 €. Amennyiben műszaki szakemberünk szolgáltatásait szeretné igénybe venni, a kiszállás díja 19,90 €.

Az Online S TV és Online M TV aktiválási díja 0,- euró.

Az aktiválási díj csak az internetszolgáltatást is tartalmazó csomagokra vonatkozik. Ha teljes mértékben kihasználja a DIGI aktiválási bónuszt, akkor nem kell aktiválási díjat fizetnie.

Abban az esetben, ha igénybe veszi aktiválási bónuszt, és úgy dönt, hogy 24 hónap eltelte előtt felmondja a szerződést, a szerződés fennmaradó időszakából a 96 euró részarányos részét ki kell majd fizetnie. (pl. 12 hónap után 48 EUR)

Amennyiben úgy dönt, hogy nem használja ki az aktiválási bónuszt, az internethez kapcsolódó szolgáltatások aktiválási díja 96,- euró.

Minden szolgáltatást kötöttségmentesen kínálnak?

Igen, minden szolgáltatásunk kötöttségek és hűségidő nélkül elérhető. Abban az esetben, ha igénybe veszi aktiválási bónuszt, amelynek köszönhetően nem fizet aktiválási díjat, és úgy dönt, hogy 24 hónap eltelte előtt felmondja a szerződést, a szerződés fennmaradó időszakából a 96 euró részarányos részét ki kell majd fizetnie.

Mekkora minimális internetsebesség szükséges az online TV szolgáltatás működéséhez?

Amennyiben érdekli az S vagy az M televíziós szolgáltatás csomag, akkor a jelenlegi internetkapcsolatát is igénybe veheti. Az S és M szolgáltatáscsomag megfelelő működéséhez szükséges legkisebb átviteli sebesség 30 Mbit/s.

Hány extra TV csomaggal bővíthető az alapszolgáltatás?

Az alapszolgáltatásához hozzáadható extra csomagok száma – S TV csomag / M TV csomag – korlátlan. A „Prémium Sport” programcsomag nem rendelhető meg az S televíziós szolgáltatással, és az S TV csomagot is tartalmazó 2Play szolgáltatással együtt.

Bármikor lecserélhetem a TV és internet csomagomat egy másikra?

Igen, a programcsomag bármikor módosítható. Ha a csomagot alacsonyabbra cserélik, ez a módosítás 5 eurós adminisztrációs költséggel jár.

Bármikor lemondhatóak az extra csomagok?

Az extra csomag bármikor lemondható. A deaktiválás azon hónap végéhez történik meg, amelyben a megszüntetést kérte. Az extra csomag lemondásának adminisztrációs díja 5 €.

Használhatom a saját Wi-Fi routeremet?

A DIGI internetszolgáltatásának teljes körű biztosításához Wi-Fi router bérlése szükséges, amely biztosítja a stabil és gyors internetkapcsolatot.

Elfelejtettem a DIGI TV szolgáltatáshoz tartozó jelszavamat vagy bejelentkezési nevemet, mit tegyek?

Jelszavát a https://heslo.digislovakia.sk oldalon állíthatja vissza. Ha elfelejtette a szolgáltatáshoz szükséges bejelentkezési nevét, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 0850 211 112-es telefonszámon.

Televízió és internet szolgáltatás-csomag kombinációját rendeltem meg, kinn járt nálam a technikus, de a szolgáltatások még nem elérhetők.

Internet csomag rendelése, illetve annak TV csomaggal való kombinálása esetén az első lépés az internet hozzáférési pont létrehozása. Ezt követően a futárcég kiszállítja Önnek a Wi-Fi routert, esetleg a Set-top Boxot is. A következő lépés a berendezések telepítése, melyet térítés ellenében technikusunk is elvégezhet, vagy a honlapunkon elérhető útmutatók segítségével házilag is elvégezheti a telepítést.

Továbbra is kínálnak műholdas és kábeltelevíziót?

Igen, a DIGI-től továbbra is rendelhetők műholdas és kábeltelevízió csomagok. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, az online űrlapunk segítségével ellenőrizze az egyes szolgáltatások elérhetőségét az Ön lakcímén.

TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGE?

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk

Személyes adatait a DIGI Slovakia termék- és szolgáltatáskínálatával való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük. Személyes adatainak kezeléséről bővebben ITT tájékozódhat.

Call Now Button